Oasis Garden Epe | Photizo Properties
logo

The land is really green here! Oasis Garden is a charming Estate with spectacular, panoramic views and a hideout from noise and chaos associated with most part of Lagos. This estate offers 500 sqm (50ft by 100ft) generous spaces to move about (without losing that quaint, cozy atmosphere). Wake up each morning to awe-inspiring sunrises in the North side of the Lekki Lagoon and drift off to sleep each night with the tranquil sounds of nature. Situated in a friendly community with exciting neighborhoods such as Atlantic Hall School, Gov. Ambode'S Estate, Epe Resort, St. Augustine University and Otedola Housing Estate.


POKA, EPE

500 SQM

100% DRY LAND

GAZETTE

ELECTRICITY

ROAD NETWORK

SECURITY

DRAINAGE




OUTRIGHT

4,000,000

Initial Deposit ₦1,000,000

6 Months

4,200,000

Initial Deposit ₦1,000,000

12 Months

4,400,000

Initial Deposit ₦1,000,000


  1. Where is Oasis Garden ?

    Answer: Oasis Garden is situated at Poka by Atlantic Hall, Epe

  2. Who is the developer of Oasis Garden?

    Answer: Photizo Properties Limited

  3. What type of infrastructure will the estate provide?

    Answer: Perimeter Fencing, Drainage System, Interlocked Road Network Within the Estate, Electricity Lights

  4. When will i get my Deed of Assignment and Survey?

    Answer: Deed of Assignment and Survey will be ready within 90 days after 100% of all payments

  5. Would there be a development Levy?

    Answer: Yes, the development and infrastructural fee is ₦600,000

  6. Would there be a Legal fees?

    Answer: Yes, Legal Fee is ₦50,000 per plot

  7. When will my plot(s) be allocated to me?

    Answer: 90 days after 100% of all payment.

  8. What do I get after completion of payment?

    Answer: Invoice, Receipt, Contract of Sales agreement and deed of assignment

  9. What does it takes to acquire a commercial plot and or a corner piece?

    Answer: Commercial plots and corner piece attract a 30% surcharge.

  10. What type of titles does Oasis Garden have on the land??

    Answer: Gazette, Registered Survey and C of O in veiw

  11. Is the road to the estate motor-able?

    Answer: Yes, the road leading to the estate is well tarred.

  12. Is there a time frame before the commencement of work can start on my land after location?

    Answer: No, there is no time limit to commence work, but maintenance of the undeveloped plots must be done frequently

  13. Can I re-sell my plots or property?

    A subscriber can resell his/her property. However, a letter of notice of ownership transfer should be written to Photizo Properties Limited.

  14. Can I pay cash to your agent?

    Answer: No, all payment must be made to the company’s account PHOTIZO PROPERTIES LTD

    : 0450619240  : 1015949898

  15. What is the coordinates to Oasis Garden

    Answer: 731221.982mN-605708.065mE

  16. What is the size of the plot?

    Answer: 50ft x 100ft (500sqm)

  17. If I paid outright payment or installation payments for my plot(s) and I'm no longer interested can I get a refund?

    Answer: Yes, you can get refund with a 60 days' notice, however there is a strict 40% administrative and agency fee.


 

Subscribe to Oasis Garden


 
Do you have a question?

 


Related Property

oasis garden epe
Graceville Estate

Ibeju Lekki

View Poeperty

 
oasis garden epe
Haven City

Odelewu, Epe

View Poeperty