Haven City | Photizo Properties
logo

The Haven City Epe; is a well decorated estate with top notched designs to meet everyone's need. This amazing Estate is located in Odolewu Epe within the Ogun State axis of Nigeria, it offers a generous space of 500sqm with a homey and secure environment. This is exactly where you will love to invest as it promises quick return on investment, good road network, drainage system, prime location and it's free from government acquisition.
This is an offer you don't want to miss.


ODOLEWU, EPE

500 SQM

100% DRY LAND

Registered SURVEY

ELECTRICITY

ROAD NETWORK

SECURITY

DRAINAGE




OUTRIGHT

400,000

Initial Deposit ₦50,000

Survey ₦120,000 per plot

Deed ₦30,000 per plot

Development Levy₦250,000 per plot

3 Months

450,000

Initial Deposit ₦50,000

Survey ₦120,000 per plot

Deed ₦30,000 per plot

Development Levy₦250,000 per plot

6 Months

500,000

Initial Deposit ₦50,000

Survey ₦120,000 per plot

Deed ₦30,000 per plot

Development Levy₦250,000 per plot


  1. Where is Haven City ?

    Answer: Haven City is located at Odolewu, Epe

  2. Who is the developer of Haven City?

    Answer: Photizo Properties Limited

  3. What type of infrastructure will the estate provide?

    Answer: Perimeter Fencing, Drainage System, Interlocked Road Network Within the Estate, Electricity Lights

  4. When will i get my Deed of Assignment and Survey?

    Answer: Deed of Assignment and Survey will be ready within 90 days after 100% of all payments

  5. Would there be a development Levy?

    Answer: Yes, the development and infrastructural fee is ₦250,000

  6. Would there be a Legal fees?

    Answer: Yes, Legal Fee is ₦30,000 per plot

  7. When will my plot(s) be allocated to me?

    Answer: 90 days after 100% of all payment.

  8. What do I get after completion of payment?

    Answer: Invoice, Receipt, Contract of Sales agreement and deed of assignment

  9. What does it takes to acquire a commercial plot and or a corner piece?

    Answer: Commercial plots and corner piece attract a 30% surcharge.

  10. What type of titles does Haven City have on the land??

    Answer: Registered Survey, Deed and C of O in veiw

  11. Is the road to the estate motor-able?

    Answer: Yes, the road leading to the estate is well tarred.

  12. Is there a time frame before the commencement of work can start on my land after location?

    Answer: No, there is no time limit to commence work, but maintenance of the undeveloped plots must be done frequently

  13. Can I re-sell my plots or property?

    A subscriber can resell his/her property. However, a letter of notice of ownership transfer should be written to Photizo Properties Limited.

  14. Can I pay cash to your agent?

    Answer: No, all payment must be made to the company’s account PHOTIZO PROPERTIES LTD

    : 0530553981

  15. What is the coordinates to Haven City

    Answer: 744701.003mN-068037.021mE

  16. What is the size of the plot?

    Answer: 50ft x 100ft (500sqm)

  17. If I paid outright payment or installation payments for my plot(s) and I'm no longer interested can I get a refund?

    Answer: Yes, you can get refund with a 60 days' notice, however there is a strict 40% administrative and agency fee.


 

Subscribe to Haven City


 
Do you have a question?

 


Related Property

oasis garden epe
Graceville Estate

Ibeju Lekki

View Poeperty

 
oasis garden epe
Oasis Garden

Poka, Epe

View Poeperty